Restoran Sri Keningau, Meru - A box of Crayon

Latest

Saturday, 9 April 2016

Restoran Sri Keningau, Meru



Assalammualaikum.

Makan : Restoran Sri Keningau, Meru
Muka budak2 suka perabeh duit 😵

 Masa tu rasa gatal je tangan nak habiskan duit. Dah sibuk-sibuk pergi tengok wayang dekat SCM, makan KFC, shopping, 😂 teringin pulak merasa makanan kat area Meru ni. Yelah dah semester akhir ni, ni lah masanya nak berasa foodie area sini. 

Fuuh tengok menu macam-macam ada. Highlight kedai ni Nasi Kapal Karam, Nampak sedapkan? Boleh makan dalam 5 orang rasanya. RM 58.90. hihi tengok ketam tu yang melting.

Makan : Restoran Sri Keningau, Meru

Tapi kalau rasa nak makan yang berbaloi, kenyang gila.. try Nasi Goreng Keningau nih. RM 16.90 je
Wey macam mahal, tapi tengokle de macam2 benda feveret MC dalam pinggan tuh, telur, kopok, ayam blackpepper, plus udang celup tepung gi wey.. 

Makan : Restoran Sri Keningau, Meru

Sementara tunggu nasi sampai, merasa kerang bakar dulu. Rasanya RM8 je.


Makan : Restoran Sri Keningau, Meru

Overall, yup best la makanan kat sini. Sempat merasa nasi dia je. Minuman dia yang "pelik" sume tak sempat nak try . Haha bukan pelik tapi menarik sangat sampai tak berani nak try (save budget oi) Dari segi service, baguslah, makanan cepat juga sampai even ramai orang masa tu, bersih. Facilities macam surau , toilet sume nampak terjaga. Lastly, owner pun tiptop service dia, siap tanya lagi macam mana feel makan situ. Keep it up!

Alamat : Lot 2555, Batu 5, Jalan Meru, 41050 Klang
Facebook page : https://www.facebook.com/serikeningaumeru

Ada cawangan lain jugak, cek baru merasa hat ni ❤

1 comment:

  1. bila servis bagus, makan yang sedap lagi bertambah sedapnya.. hehehe..

    ReplyDelete