Assignment : Business Plan Kedai Cake - A box of Crayon

Latest

Tuesday, 20 September 2016

Assignment : Business Plan Kedai Cake




Assalammualaikum.



Harini saja nak kongsi assignment yang menjadi top search. Banyak yang request. Subject ni rasa nya semua course ada and MC guna waktu belajar Diploma and Degree. Harap berguna untuk korang. Kalau lain pun maybe kena tukar sikit je, and Alhamdulillah A+ untuk subject ni.

Contoh Business Plan Entrepreneurship | Kedai Cake



File Business Plan Entrepreneurship (Ada Excel untuk bahagian operation)



Okay good luck , kalau dah ambil tu sudi-sudilah click iklan mana yang patut ^^

--Kalau tak boleh download email ke fhatinameliamusa@gmail.com--






4 comments:

  1. Hahaha kenapalah masa blajar dulu takde plak senior nak kongsi proposal ent ni. Eh, nak tanya sikit boleh? Font post title tu nama apa? comel.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah sy sendiri pun susah betul nak dapat dari senior sebab tu share haha Amatic Sc :D

      Delete
  2. nice sharing ni. memang membantu kalau student nk buat assignment

    ReplyDelete