Freebies : Bullet Favicon - A box of Crayon

Latest

Tuesday, 24 January 2017

Freebies : Bullet Favicon



Assalammualaikum.

freebies bullet favicon

Hi readers, harini Mellya nak share freebies sikit. Simple je, bullet favicon. Tak tahu letak kat mana? Boleh tengok dekat gambar bawah ni;

what is favicon

Tu la favicon, so today Mellya nak share bullet. 
Cara nak amik right click , open image in new tab dan download.

black favicon black

 milk glaze

 grey

purple favicon dark purple

 purple

pink favicon pink

pink favicon dark pink

 warm pink

 magenta

red orange favicon red orange

 yellow

 orange

 olive

 chocolate

 dusty brown

 coffee beige

 coffee brown

 blue

 light blue

 dark turquoise

 light turquoise

 light green

 dark green

Ni hasil dia,

freebies favicon

Tak banyak colour Mellya buat, 
so kalau nak request colour boleh la comment code colour di bawah ya 😗


8 comments:

  1. yeah..thank mellya share. boleh kak ana try nanti :)

    ReplyDelete
  2. Simple & cute! Tak terpikir pun nk bt favicon dot mcm ni sebelum ni. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple je kan tak yah serabut nak fikir design apa hahaha

      Delete
  3. buat banyak2 freebies. newbies blog memang suka dengan freebies yang cantik2 dan lawa2 ni ;D

    ReplyDelete