Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel - A box of Crayon

Latest

Friday, 24 February 2017

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel



Assalammualaikum.


Haritu Mellya ada share entry mengenai Easy Parcel, yang mana belum tahu apa itu Easy Parcel boleh baca dekat sini. Cara daftar pun Mellya dah share. Before you can start using their service, kena ada flyers Easy Parcel. Macam mana nak dapatkan flyers Easy Parcel ? Mudah je.

Firstly, buka web store Easy Parcel


Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel
Create account. Isi apa yang patut.

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel

Log in dan buka bahagian catalog. Akan ada pilihan flyers di catalog.

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel

Mellya telah memilh parcel no dua.
Sekarang ada promotion tu. RM 49, free shipping untuk 100pcs flyers.
Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel

Add in cart.

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel
Check out.

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel

Continue.

Cara Beli Flyers Comel Easy Parcel

Selepas membuat bayaran, pastikan screenshot dan email kepada social@easyparcel.com.my. Pengesahan dan penghantaran ambil masa 1-3 hari je.

P/s: Flyers Mellya dah sampai hehe boleh la nak start guna Easy Parcel.

9 comments:

  1. chomelnye parcel... Pinky lagik tu...

    ReplyDelete
  2. Wahh comel la parcel tue, nak kena beli nie.. =)

    ReplyDelete
  3. Wah cantiknya, boleh rujuk untuk projek masa depan ni.... terima kasih share info...

    ReplyDelete
  4. jom join segmen ni http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-februari-2017-my-first.html

    ReplyDelete
  5. Comelnya warna pink tu. Matching dengan blog Mellya 😘😘. Kak ana tak pernah dgr lagi oasal ni. Thanks for sharing 😍

    ReplyDelete
  6. nice review sis... ni br akak tahu pasal easy parcel...

    ReplyDelete