1st Giveaway by Ravishing Obsession

13:52:00


Assalammualaikum.

1st Giveaway by Ravishing Obsession

It's time for giveaway! Seperti dijanjikan sebelum ni, Mellya nak buat giveaway sempena pembukaan IG Shop Mellya. Alhamdulillah semakin berkembang ! Terima kasih yang support Mellya. Moga Allah murahkan rezeki korang semua. So this is it. 1st Giveaway by Ravishing Obsession officially launched untuk bloggers dan instagramers! Bagi membolehkan semua orang join Mellya dah update syarat baru ;

Hadiah boleh plih, tengok disini

2 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat-syarat dibawah 

START TODAY 07 MARCH 2017 UNTIL APRIL 2017
date will be announced later

Syarat penyertaan:
Follow instagram ini,dan ini
- Like semua post di instagram ini
- Tinggalkan komen di post yang mempunyai gambar diatas.

ATAU
Like page dan post di page ini
- Tinggalkan komen di post yang mempunyai gambar diatas.

ATAU
Follow blog ini and blog ini
- Tinggalkan komen di post yang mempunyai gambar diatas.

**Penyertaan ini akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 100 peserta. So ajak ramai-ramai ya.

PERHATIAN : Yang tak mempunyai Instagram jangan sedih. Korang boleh like page dan like post di page ini untuk turut serta. Cari post yang mempunyai gambar diatas dan komen disana ya 😄 Kalau tak de jugak, follow je blog ini and blog ini, tapi comment di post ini sahaja ya senang Mellya nak listkan.

BONUS Marks bagi yang :
Tag kawan-kawan anda di Instagram  @ravishingobsession  / di blog / di FB

Tak perlu buat entry ya Giveaway ni. 
Korang cuma follow syarat di atas dan comment "DONE" termasuk id IG/FB/Blog korang di entry ini sahaja.

Jemput meriahkan ya. Good luck !

You Might Also Like

11 comments

  1. Semoga murah rezeki MellyaCrayola.... Amin...

    ReplyDelete
  2. Done Mellya.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html

    ReplyDelete
  3. Done

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Done buat 3 syarat tu, hihi.

    ID:

    Instagram - @noormaizan
    Facebook - Noor Maizan
    Blog - Noor Maizan

    ReplyDelete
  5. Semoga di murahkan rezeki..

    ReplyDelete
  6. Yeaayyy... Done join 1ST GIVEAWAY BY RAVISHING OBSESSION

    BLOG : http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html

    FB : https://m.facebook.com/hani.rahman.3

    IG : @hanirahman6377

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah DONE follow semua syarat! Elsa buat guna ig tau hehe

    ig: @shaaireen_

    semoga berjalan lancarkan ga sis mellya tau :*

    ReplyDelete
  8. join :)

    http://norfazpremix.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html

    ReplyDelete
  9. DONE JOIN.. ig n fb

    ig : unni_anje
    fb : fitri Al-Fayyadha

    ReplyDelete
  10. Joined using facebook and blog :) Hehe

    ReplyDelete