Eh Mellya Shopping Lagi di Zalora! - A box of Crayon

Latest

Tuesday, 28 March 2017

Eh Mellya Shopping Lagi di Zalora!


Assalammualaikum.


source: http://www.tonguechic.com/wp-content/uploads/2014/04/akdjfh.png

It has been soooo long i postponed to write this entry. Muahaha at last today able to write up the post. Eh ada ke yang tak tahu Mellya shopping baju dekat Zalora hari tu? Tak sangka top search tau entry tu padahal merepek-repek je haha Nak baca boleh tengok dekat SINI. Yup, Zalora memang best. Bila shopping lagi di Zalora.. memang boleh meroyan especially time sale. Confused tak tau nak beli apa, rasa nak beli je semua. Berbekalkan RM 100, Mellya search semua barang Zalora yang dianggarkan include shipping RM 100. Tak nak lebih, nampak tak betapa tengah saving nya hehehe

Soo.. Mellya dah set, i must get at least 3 items from Zalora. Memang strictly reminder, haha sanggup cari kalkulator untuk dapatkan cukup-cukup 3 item bernilai RM 100. And guess what? Tercapai. hahaha (Gelak jahat)

Mula tu dok survey la benda apa nak beli. Nak beli kasut, kasut berlambak kat rumah sampai tak ada space nak letak. Baju? Tak best sebab tak leh nak try. Then terfikir pasal jam. Jam tangan usang Mellya tu dah tak dipakai sebab tali dia dah tukar ke tali yang Mellya tak berkenan langsung. hehe Biasalah tangan keding ni susah sikit cari jam. So ambil keputusan nak beli lah jam tangan.

Barang yang Mellya order ialah a Saffiano Handbag by Velvet and 2 utas jam tangan from Zalora. Wuhuuu selit jugak handbag kan. Haruslah hehe Surprisingly, harini order, esok tu Ninja Van datang bawak barang. Kalini kereta wira pulak hahaha haritu MyVi kan.. Memang cepatlah service Zalora, pasni memang tak risau lagi dah nak shopping. Setakat ni Zalora sentiasa on time. hihihi



I love this bag! Comel kaler blush memang dah lama nak bag colour camnih. Semua jealous tau Mellya dapat bag ni. Harga sangat affordable. Only RM 49.90. This ivory square face thin texture watch memang Mellya nak sebab jam lama dah uzur. hahah Isn't it pretty? Cantik tak? haha RM 25.00 je. Harga asal RM 69. Mellya beli semua yang tengah ada discount. kahkah This gold  classy watch pun RM 25.00 je. Harga Asal RM 79.. Dah lama jugaa teringin jam gold cam ni. Saja beli nak test sesuai tak pakai jam ni. hahah memandangkan tangan cek yang kecik halus nih. Pas ni tak ada alasan untuk tak pakai jam haha

Puas hati sangat shopping dengan Zalora. Service tiptop, payment method pun mudah and rasa selamat berurusan dengan Zalora. Tapi yang hampanya tak dapat tengok Ninja Van heheh Korang kalau nak shopping barang-barang ni boleh tengok dekat Zalora tau. Memang murah-murah belaka. Tambah pulak sekarang tengah ada sale for LIMITED TIME taw heheh tak nyesal punyalah beli. Nampak tak bajet RM 100, boleh beli 3 items tau. Bukan senang nak dapat beli benda yang kita perlu tanpa melebihi bajet.

Confused mana nak dapat cam tu? Mestilah Zalora sayangs. ❤

12 comments:

  1. WAH RM100 BOLEH DAPAT 3 BARANG DALAM ZALORA NI ..DISKAUN KAW-KAW DIORANG KASI YER

    ReplyDelete
  2. Murahnya. Ni boleh buat kak ana terjebak sekali ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehehe axtually mell pun jarang pakai jam sebab rasa buruk gila tangan kecik
      ni baru nak belajar pakai jam selalu hahah

      Delete
  4. Lawa jam yang petak tu. Elsa tak pernah lagi beli dengan zalora hikhik

    ReplyDelete
  5. Memang cantik pun beg velvet tu simple but nice then pakai pulak dengan jam square face tu macam manehh je nampak Mellya nanti hehe

    ReplyDelete
  6. Murahnyaaa!! Dan cantiknyaaa beg tuuuuuuu. Sis suka colornya <3

    ReplyDelete
  7. lepas ni nak buka laptop nak buka website zalora nak godek2, kot2 ada yg berkenan ��

    ReplyDelete
  8. beg ngan jam tangan tu cantik - cantiklah, rasa nak shoping jugak ni hehehe

    ReplyDelete