Rawat Muka Kusam, Gebu-gebas dengan Citrine by Adore Hainz - A box of Crayon

Latest

Friday, 17 March 2017

Rawat Muka Kusam, Gebu-gebas dengan Citrine by Adore Hainz


Assalammualaikum.


Citrine by Adore Hainz

Masalah utama Mellya selain parut yang liat di wajah ialah kulit kusam. Rasa macam tak ada seri gitu. Ini bukan sebab masalah skincare, tapi masalah dari segi dalaman. Jadi Mellya beranikan diri mencuba Citrine. Mesti ramai yang belum dengar mengenai Citrine bukan?


Citrine sebenarnya baru sahaja dilancarkan dan dibuat atas pengalaman founder nya sendiri, hasil usaha hampir 2 tahun membuat kajian keberkesanan bersama dengan food nutritionist yang diiktiraf tau. Jadi tak perlu risau kerana product ini tidak mengandungi MERKURI dan bahan terlarang. Product ni 100% buatan Malaysia untuk mereka yang tidak mahu kedut seribu, wajah yang kusam dan tidak berseri.

Citrine by Adore Hainz dalam bentuk box, and setiap box ini mengandungi 30 sachets. Price? RM 179. “Mahal nya!” Tapi tahu tak harga tu tak setanding kesan yang product ni bagi pada kesihatan dan kecantikan kita yang tak ternilai tu tau. heheh

Cara pengambilan :
Kalau mengikut cadangan pengambilan, dinasihatkan minum sekali sebelum sarapan dan sekali lagi sebelum makan malam. And perlu minum sekurang-kurangnya 2 liter air setiap hari. Tapi disebabkan Mellya jenis yang berjimat cermat, Mellya cuma consume 1 sachet sehari, dan minum air secukupnya.


Citrine by Adore Hainz

Mellya dah ada botol shaker ni, siap dengan measurement berapa ml air. So cara untuk consume Citrine mudah je, cuma masukkan dalam botol ni, and masukkan air sejuk lebih kurang 150ml, tutup penutup, shake shake shake. Terus minum. hehe Rasa? Boleh tahanla, mama sukala hahaha

What I felt:
Sebelum mencuba Citrine, memang rasa tak bertenaga, nampak tak bermaya and kulit rasa dry. But after a week, Alhamdulillah, kulit rasa lebih moist, dan unbelievable parut juga dah start fading away. And mama Mellya cakap nampak Mellya makin berseri consume Citrine ni. dia pun nak cuba. Tu baru minum satu sachet sehari. Mungkin kalau ikut cadangan pengambilan, the result mungkin akan lebih cepat and kebabom? Hehe Nampak nya nak kena berkongsi dengan mama la ni hihi

Recommended? 
Definitely. Sebab apa Mellya recommend Citrine? Sebab Citrine tak mengandungi bahan terlarang. Tak perlu “harm yourself” by trying product yang entah dari mana datang ingredients nya untuk jadi cantik dan sihat. And hasilnya Insya Allah terbaik.

Overall good, So, I give it 🌟🌟🌟🌟 out of 🌟🌟🌟🌟🌟

Nanti Mellya share lebih lanjut pasal Citrine ni. Tunggu tau heheh

So kalau korang tak sabar nak tunggu post seterusnya, and berminat sangat nak cuba atau nak tahu lebih lanjut, korang boleh la contact sis berdua ni, sangat friendly tau.

Untuk konsultasi boleh whatsapp ke:
0174032915 - Imtiaz
0192806962 - Nurul

Atau order melalui FB:

Atau DM ke Instagram:

*Disclaimer: This is my personal opinion and humble review based on my experience. Result may be vary depends on your skin conditions. I am not liable for any problems that might arise from trying out the product I review here.

1 comment: