Citrine by Adore Hainz - A box of Crayon

Latest

Thursday, 4 May 2017

Citrine by Adore Hainz


Assalammualaikum.


Baru-baru ni Mellya ada review satu product local yang sangat “daebak” iaitu Citrine by Adore Hainz. Yang belum baca boleh baca di SINI.  Ramai yang tanya Citrine tu apa. Tak pe, Mellya dengan berbesar hatinya akan kongsikan sedikit info mengenai Citrine ni.

Citrine adalah minuman kesihatan yang tinggi dengan antioksida serta diperkaya dengan vitamin dan mineral yang diadun secara istimewa untuk kesihatan dan kecantikan semula jadi pengamal Citrine.

SIAPA YANG MEMERLUKAN CITRINE?

  • ·         Mereka yang tidak mahu cepat kedut
  • ·         Mereka yang tersalah pakai product
  • ·         Mereka yang berkulit kusam
  • ·         Mereka yang mempunyai parut degil
  • ·         Mereka yang mempunyai masalah pori-pori besar dan tersumbat
  • ·         Mereka yang mempunyai masalah jeragat
  • ·         Mereka yang mempunyai kulit yang kasar dan kering
  • ·         Mereka yang kurang bertenaga

KENAPA MESTI CUBA CITRINE?

Dah agak mesti ramai yang ingin tahu kenapa mesti cuba Citrine ni. Continue baca entry ni.

Sebagai supplement kesihatan
Energy booster
Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan anak - sebagai milk booster
Astaxanthin dalam Citrine 6000x ganda lebih hebat berbanding Vit C
Melembab dan lembutkan kulit agar sentiasa segar sepanjang hari
Kesan pemutihan seluruh badan 30x ganda dengan selamat
Membersihkan dalaman
Merawat bibir kering dan mengelupas
Memudarkan jeragat & jerawat degil
Menghilangkankan parut, kesan berlubang
Menanggalkan bintik hitam
Meningkatkan pertumbuhan sel kulit baru
Menutup liang pori terbuka dan warna kulit lebih rata & sekata
Menjadikan rambut sihat, lebat, hitam berkilau

APA KAH KANDUNGAN CITRINE?

Tiada merkuri dan tiada bahan larangan. Hanya ramuan ikhlas yang ingin dikongsikan oleh founder Citrine dengan pengguna supaya ramai yang mendapat manfaat dengan izin Allah swt.  Antara kandungan CITRINE ialah;

Collagen yang menjadikan kulit cantik, lembut, sihat, dan muda. Rambut juga semakin kuat. Mango menghalang cancer, mengurangkan kolesterol, mengurangkan pori-pori tersumbat dan jerawat, penglihatan yang baik dan meningkatkan system imun dan penghadaman. Astaxanthin anti-inflammatory, mengurangkan kedutan dan melembapkan kulit. Vitamin c untuk immunity, sunburn dan parut degil. Selain mencerahkan kulit. Olive leaf menghalang masalah sembelit, mengurangkan chances untuk mendapat penyakit serta Tomato anti-cancer dan masalah jantung, hati dan juga nutroxsun melindungi kulit daripada radiasi.

MCM MANA CITRINE BERTINDAK?

Hadis Rasulullah S.A.W "Perut itu adalah rumah penyakit dan banyak makan itu punca segala penyakit" (Hadis riwayat muslim)

Zaman sekarang ni, susah untuk  kita "kurangkan makan". Jadi untuk membantu mengatasi perut/usus daripada mendapat penyakit, 7 bahan semulajadi dalam CIRTRINE dirumus khas untuk "mencuci" kotoran dan atasi bakteria jahat dalam perut dan usus kita. Bila bakteria dan kotoran dah terhapus, so penyakit tiada.

Bila perut kita dah lawas, secara automatik nya badan akan segar dan tenaga pun banyak. Bakteria-bakteria dan penghadaman yang bermasalah adalah punca terjadi jerawat, bintik hitam, jeragat. Bila diatasi, InsyaAllah semua tu pun boleh hilang dengan Citrine.

So kalau korang berminat nak cuba, boleh la contact Sis Ain, sangat friendly tau.

Untuk order boleh whatsapp ke:
0162806962 – Sis Ain
0174032915
Atau order melalui FB:
Citrine by Adore Hainz
Atau DM ke Instagram:
citrinebyadorehainz

Mellya menyediakan perkhidmatan Review. Untuk maklumat lanjut, whatsapp 0189830500.

6 comments:

  1. Replies
    1. dah lama2 baru rasa sedap heheh

      Delete
  2. kulit muka akan flawless semulajadi dan nutral kan kalau guna citrine ni kot

    ReplyDelete
  3. Baru 1st time dgr produk ni. Kena try ni.

    Btw.template baru ek. Baru perasan. Cantikkkkk blog

    ReplyDelete