Namecard Gogoprint Malaysia - Satisfied ! - A box of Crayon

Latest

Tuesday, 2 May 2017

Namecard Gogoprint Malaysia - Satisfied !


Assalammualaikum.

Masihkah kau ingat Gogoprint? Tak ingat baca di sini >> Gogoprint Malaysia. Haa actually dah lama beno sampai namecard and giftcard Mellya yang diprint melalui Gogoprint. Estimated date sepatutnya 23/3/2017. Guess what, dah sampai 21/3/2017, 2 days earlier. lol Mellya dahla tak ada dekat rumah, phone pulak tak de line, untungla jiran rumah ada. Dia yang tolong ambilkan haha Fast service lah Gogoprint nih! At first bila jiran cakap ada barang sampai, Mellya pun heran bila pula beli barang haha konon mula tu ingatkan ada hadiah surprise laa. 


My old name card pun actually ada banyak lagi dalam 90+ keping. Card tu memang suruh orang design + printing, 100 keping. Tapi card tu ada alamat web my previous blog, mellyareenza.blogspot.my yang telah lama bersemadi, jadi tak dapat nak selamatkan card tu. Memanglah cantik cute gila sebab ala-ala princess gitu, tapi tak boleh pakai dah huhu


Back to these new cards, best sangat!  So these are my cards, haha simple jeeee. Biasalah orang tak creative nak buat card. Ambil yang free template je haha dahla fast delivery, printing quality pun ohsem! No regrets guna service Gogoprint.  Mellya pilih kertas laminate glossy kalau tak salah so that bila kena air pun card ni tak rosak. Lepas tu pegang pun card dia smooth and licin je heheh So lepas ni bolehlah Mellya selit-selit name card. hahaha orang utara cakap, CIWI. hahaha action lebih , bajet famous blogger gitu 😅😅

Jadi for those yang rasa nak print card jugak, bolehla try Gogoprint. Memang murah, good quality and fast service. Bukan senang nak dapat 3 package (murah,bagus,cepat) nih hehe Memang tak tipu lah ! Pas ni kalau Mellya buat giveaway, bolehlah nak selit card kat korang. hihi Excited tak kahkahkah. 

Puas hati? Sangatlah berpuas hati ! ❤

Sedikit tentang Gogoprint Malaysia

Gogoprint baru sahaja dilancarkan di Malaysia pada October 2016 yang lalu selepas kejayaan besar di Thailand. Dengan harga yang sangat berbaloi dan kualiti printing yang sangat "ohsem", macam-macam jenis printing service yang Gogoprint offer untuk pelanggannya antaranya ialah business card, flyers, banners, table tent, letterhead, postcard dan lain-lain lagilah! Dahla service tiptop, penghantaran pun PERCUMA!

Untuk maklumat lanjut dan ingin menempah boleh layari :
Email : info@gogoprint.com.my
Phone : 03-2856 0791


12 comments:

  1. Cantiknya.. Banyak sangat koleksi name card Melly.. Comel-comel. Paling suka yang hitam tu. Nakk juga buat name card untuk bisnis travel ni.. harga dia ikut design ke macam mana melly?

    ReplyDelete
  2. Hahahaha masa konvo ritu pun duk edar namecard, pulun giler,hahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ala tak terfikir pulak nak bg orang time tu ish rugi ni 😂

      Delete
  3. Cantiknya design dia.teringin nk ada namecard jugak nanti boleh la cuba service gogo print ni

    ReplyDelete
  4. Harga ikut jenis kertas yg kita nak hee xmahal pun. Nak glossy kad jenis kena air pun still elok tu mcm mellya 20+ ja 100 keping.

    ReplyDelete
  5. you've been tagged!

    http://messarah.blogspot.my/2017/05/blue-sky-tag-11-of-me.html

    ReplyDelete