Monday, 12 June 2017

Meriahnya Buffet Ramadhan Sunway Hotel Seberang Jaya !



Assalammualaikum.

Meriahnya Buffet Ramadhan Sunway Hotel Seberang Jaya !

Salam Ramadhan. Macam mana puasa tahun ni? hehe Dalam tak sedar dah 2 minggu jugakla kita dah berpuasa kan. Dan dah masuk seminggu Mellya start kerja dekat Sunway. Jadi salah satu tugas Mellya dalam food & beverages ni semestinya Buffet Ramadhan di Sunway. Betapa meriahnya buffet Ramadhan dekat sini, memang korang kena tengok sendiri. Makanan? Tip top habis. 

Buffet Ramadhan 2017 bertemakan Sajian Dapur Nelayan dekat Sunway Hotel Seberang Jaya ni ada dua venue; satu dekat Sun cafe dalam Sunway Hotel; and satu lagi dekat Sunway Carnival Convention Centre. Bezanya kedua lokasi buffet ni dari segi harga dan hidangan yang disediakan.

Antara hidangan yang ada..


   


 

Hidangan yang paling famous and merecik kat sini ... Kambing golek memang best ! And setiap hari, akan ada lucky draw tau, pemenang berpeluang memenangi voucher dan peralatan elektrik.



Buffet Ramadhan Sunway Hotel Seberang Jaya akan berlangsung bermula 29 May hingga 23 June 2017. Untuk tempahan secara couple atau berkumpulan, boleh contact Mellya di Whatsapp 0189830500 tau. ❤



5 comments:

  1. Wahhh, memang meriah! Kambing golek tu yang mahallll :)

    ReplyDelete
  2. amboi kambing golek dia....dap aih

    ReplyDelete
  3. sedap2 nengok menu... terutama yg panggang sekor tuh...

    nengok aga jeruk2 tuh perkhhh merecik rasa air liur nih

    ReplyDelete
  4. thn ni, ramadhan, aida x berbuffet di hotel or mana2, fhatin.
    kat umah saje.
    berbuka di kedai makan pun xde.
    teringin... tapi tiap kali plan, last minit cancel.
    berbuka kat umah juga akhir nyer.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...