Beauty Box Revealed ! - A box of Crayon

Latest

Saturday, 30 September 2017

Beauty Box Revealed !



Assalammualaikum.


First Beauty Box by Us revelation. Mesti ternanti-nanti apa content beauty box giveaway kali ini kan. Entry ini akan diupdate dari masa ke semasa in case ada penambahan hadiah. Sebab Mellya sendiri tengah dok pening lagi nak tambah apa lagi dalam box ni. hihi Ni semua adalah hasil sumbangan  Mellya, Mrs Pip, Shafyqah, Aira, SyahirahValiant, Siqahiqa dan Sis Ana Suhana tau ! So follow lah blogger ni semua ye. Pastikan semua syarat dipenuhi.

  1. 1x Good Virtues Co Glowing & Goodness Refreshing Deep Cleansing Foam 100ml
  2. 1x Witch Hazel Aloevera Formula 355ml
  3. 1x Facial Brush
  4. 1x Sendayu Tinggi Herbal Bath Treatment
  5. 1x Nivea Oil in Body Milk Skin Delight Relaxing Lavender 250ml
  6. 1x Dinoplatz Dear Brachiosaurus Blotting Paper
  7. 2x Ellips Vitamin Hair Mask Smooth & Shiny 20g
  8. 4x Mentholatum Botanics Facial Mask 22ml 
  9. 1x Ferment Water Facial Mask 30ml
  10. 1x Maybelline Superfresh Liquid Powder Spf 50 25ml and
  11. 1x Maybelline Color Show 101 Pink Avenue
  12. 1x Bio Aqua Aloevera Emulsion 92%
  13. 1x One Spring Banana Hand Cream
Ini antara barangan yang ada dalam beauty box ni. Mellya masih dalam process shopping untuk penuhkan box ni. Harap-harap tak pecah la box nya haha InsyaAllah Mellya akan tambah lagi hadiah dalam box ni. So make sure lebih ramai yang join ya ! Yang nak join boleh join di SINI


13 comments:

  1. Wow banyaknya.. siapalah yang bertuah tu.

    ReplyDelete
  2. dah join!harapnya ada rezeki sis gee..hehe

    ReplyDelete
  3. Wow... Menariknya beauty box melly. Milik siapakah itu

    ReplyDelete
  4. Cik Renex dah join. Harap ada rezeki la untuk menang. πŸ˜šπŸ˜™

    ReplyDelete
  5. Wahhh seronoknya..mudah2an ada rezeki kiterπŸ€—πŸ€—

    ReplyDelete
  6. Bestnya semua hadiah tu tapi tapi tapi kalau yang takde fb (untuk penuhi syarat like fanpage tu) masih boleh sertai jugak ke tak? Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je asalkan rules yang lain tu kena ikut lah ye ❤

      Delete
  7. OMG bestnya!!!!!!!! Dah join, fuh fuh fuhh harap ada rezeki.

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat beauty box macam-macam ada ni. bertambah cantiklah lepas ni :)

    ReplyDelete