Rambut Segar dan Sihat dengan Herbal Essence Daily Detox Shine ! - A box of Crayon

Latest

Monday, 18 September 2017

Rambut Segar dan Sihat dengan Herbal Essence Daily Detox Shine !


Assalammualaikum.


Bila bertudung, rambut selalu cepat berbau. Bau peluh lah semestinya. Hari-hari kena bersihkan rambut sebab tak nak rambut berbau. Sebelum ni banyak and macam-macam syampoo dah try tapi hasil masih sama. So kali ni sengaja mengubah selera nak cuba Herbal Essence Daily Detox Shine!


Dulu asyik dok tengok dalam iklan kat tv je, tertarik betul (mudah terpengaruh haha) dengan kecantikan rambut model dalam iklan tu. Lepas hampir setengah jam membelek syampoo, akhirnya Mellya memilih Herbal Essence Daily Detox Shine White Tea & Mint, syampoo + conditioner. Harga asal setiap satu cuma RM 19.90, tapi disebabkan Watsons bermurah hati pada member-member nya, cuma RM 16.90 setiap satu!


DAILY DETOX SHINE SHAMPOO & CONDITIONER
  • Refreshing shampoo formula for radiant looking hair
  • Gentle enough for daily use
  • This shampoo is free from silicones and pH Balanced
  • Daily Detox shampoo is safe for colour treated hair
  • Enjoy notes of White Tea and Mint
  • Infused Fragrances. Nature Inspired

     

Pleasant smell, and very refreshing after use. Harap-harap rambut sentiasa fresh dengan Herbal Essence Daily Detox Shine ni ! hehe Mellya pakai Herbal Essence Daily Detox Shine, korang pakai syampoo apa ya? ❤

5 comments:

  1. Alaaa ira baru beli and try error shampoo lain. Nak tunggu sebotol habis dulu baru boleh try yang ni pulak (terlambat pulak baca entri mellya huhu)

    ReplyDelete
  2. mcm best ja mellya syampo ni.. dari herbal lg tu.. x penah try lg. busyra slalu beli belah di watsons tp tak buat member card. nnti nak buat lah. murah jugak tu kalau ada member card. dah berapa kali akak cashier tu ckp tak nak buat card ke dik. haha.

    ReplyDelete
  3. Xprnh try lg shampoo nie..nmpk cam best

    ReplyDelete
  4. aira dulu pernah cuba herbal essence ni tapi tak jadi. so bertukar ke pantene. hehe

    ReplyDelete
  5. sekarang tengah guna Dove. macam best je syampu ni kan

    ReplyDelete