Featured Post

Assalammualaikum. Everyday is my lazy day. So I think I should just lay down in my room and relax, chilling… and update another r...

Continue reading

Tuesday, 24 October 2017

And the winner is.......



Assalammualaikum.


Uols! Sorry lah lama betul nak announce pemenang kan ? hehehe Mesti korang tertanya-tanya sapa pemenang beauty box Mellya Crayola ni. Super excited don't you? haha Walaupun penyertaan tak sebanyak yang dijangkakan...Akhirnya hari yang dinantikan telah tiba, jengjengjeng... drum rolls!

And the winner is............



Pemenang Beauty Box bertuah goes to... NO 49
https://dorayakino.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html


You are so lucky, tahniah!
 Tambah pula disebabkan entry awak yang menarik! I love your hard work ❤

Another lucky person.. NO 8
https://messarah.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

Dear, awak dapat Animal Mask from Stayoung ya !

Congrats to both of you ! Hantarkan details anda dalam tempoh dua hari daripada tarikh pos ini ya. Kalau lambat Mellya terpaksa cabut semula. 

Both pemenang sila email details anda ke fhatinameliamusa@gmail.com seperti berikut:

Nama:
Alamat:
No fon:

Btw super duper thanks to sponsors yang terlibat and also those yang luangkan masa untuk join, thanks sebab sudi join giveaway kalini. Yang tak menang tu, jangan sedih-sedih tau. InsyaAllah ada rezeki lagi, Mellya akan anjurkan giveaway baru ya. So, see you in the next post ! ❤

Previous Post
Next Post

About Author

A Penang blogger, currently working as a freelance writer. For collaborations, feel free to contact me via email fhatinameliamusa@gmail.com. Leave some comments too ❤

15 comments:

  1. otw nak tido ni teruih tak jadi tidoo..haha..excited sangat!thanks awaakk!

    ReplyDelete
  2. Wahhh ~ Tahniah kepada pemenang!! :)

    ReplyDelete
  3. Bukan rezeki :(

    Tahniahhhhh kepada pemenang !

    ReplyDelete
  4. Salam singgah. Anda dijemput join GA saya! :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & selamat pagi sis Melly

    Semoga Allah lancarkan semua urusan kita hari ini

    Amin

    ReplyDelete