Blog Monthly Maintenance - October 2017 - A box of Crayon

Latest

Sunday, 8 October 2017

Blog Monthly Maintenance - October 2017



Assalammualaikum.


So last month i was planning for few changes on my blog. And as you all know, i also organized a beauty box giveaway, yang akan tamat this month. So those yang masih belum join, you are invited to do so okay? This month, my October's blogging goals:

October's blogging goals:

  • Instagram for my dearest blog, Mellya Crayola
  • Publish at least 20 posts for this month
  • More product reviews
  • To clear my draft box (banyak post yang tergendala separuh jalan, need to clear them)
  • Track my Ad Revenues and Blog Expenses
  • Check Sidebar Links and Blogrolls for Dead Links, Outdated Blogs and Better Links

Harap-harap tercapai lah blogging goals bulan ni. 20 posts tu kira sikit lah kan hahaha but still i'm not sure i can make it. But akan cuba sebaik mungkin , fighting ! Oh ya I am also currently writing in Zalora Zcoop Malaysia, if you are interested to join me, you can contact me via email fhatinameliamusa@gmail.com. Adios ❤

7 comments:

  1. all the best untuk menulis.. jangan berhenti menulis rugi. hehe

    ReplyDelete
  2. Wow bagusnya Ada objektif mcm ni.. mama ni xde objektif lagi main Dan aje hihii

    ReplyDelete
  3. good luck mellya.. u can do it..

    ReplyDelete
  4. Good luck Mellya!! 20 posts per month tu banyakk jugak untuk akak 😅

    ReplyDelete
  5. Good luck ! bagusnya buat monthly maintenance macam ni !

    ReplyDelete