Muka Cerah Cantik Berseri dengan Snow Crystal by Elldora - A box of Crayon

Latest

Saturday, 24 March 2018

Muka Cerah Cantik Berseri dengan Snow Crystal by Elldora



Assalammualaikum.


Sapa yang tak mahukan kulit cerah sihat dan bebas jerawat? Tak kira lelaki atau wanita, semuanya nak kulit yang awesome gitu. Termasuklah Mellya sendiri. Sejak akhir-akhir ni, muka Mellya nampak lebih cerah daripada biasa, kulit pun rasa lembap dan tak kering macam dulu lagi. Apa rahsianya? Mellya diperkenalkan dengan satu produk tablet kunyahan dari Elldora Beauty HQ iaitu Snow Crystal. Nak tau apa tu Snow Crystal? Teruskan membaca.

Snow Crystal ialah tablet mengunyah 12 effects keluaran Muslim bumiputera, Elldora Beauty HQ menjanjikan perubahan seawal 2 minggu! Mengandungi 22 bahan aktif terbaik 100% semula jadi,  ia membantu untuk membuatkan kulit cerah berseri, bersinar dan menjadikan tona kulit lebih sekata.  Setiap botol ada 60 biji tablet yang boleh tahan sekurang-kurangnya dua bulan. 


Perkara wajib tahu tentang Snow Crystal by Elldora Beauty HQ:
  • Selamat dan berkesan
  • Keluaran Bumiputera Muslim
  • 100% bahan semulajadi
  • Tanpa menggunakan bahan terlarang dan berbahaya
  • mempunyai kelulusan KKM

Apakah kandungan Snow Crystal by Elldora?



Antara kandungan terbaik Snow Crystal yang sememangnya menarik perhatian ramai pengguna ialah L-Cystiene, Vitamin C, Collagen, Mangosteen, Astaxanthin, Aloevera, Mixberries, Rice bran, Bird nest, Pomegranate, Sakura, Tomato, Premix Mineral, Green tea, Olive leaf, Lychee, Papaya, Applephenol, Isomalt, Strawberry, Dextrose, Premix Vitamin yang juga sangat baik untuk kecantikan dan kesihatan kulit. 


12 Kebaikan Snow Crystal yang wajib korang tahu 

My own testimonial


Sekarang dah hampir sebulan Mellya amalkan Snow Crystal. Alhamdulillah hasilnya sangat okay dan awesome sangat! hehe muka cerah and lebih sekata, dan kurang berminyak. Selain tu, kulit juga dah tak kering macam dulu lagi. Jadi kulit pun dah tak berapa nak tumbuh jerawat. Bukan Mellya je, ramai lagi yang berpendapat macam ni tau!




Macam mana cara pengambilan Snow Crystal? 

Sehari boleh makan 1 hingga 3 biji sahaja tau. Pagi sebiji malam sebiji. Ada baiknya ambil sebelum makan iaitu waktu perut kosong. Dan banyak kan minum air untuk hasil terbaik. Minum air 3 liter sehari kalau boleh, mesti muka cepat flawless dan gorgeous. Pengambilan secara konsisten pun penting.


Berminat nak cuba? Sekarang ada promotion sebotol Snow Crystal berharga cuma RM 50 sahaja termasuk postage sehingga hujung bulan March 2018 sahaja! Harga asal RM 79.90, waktu ni lah waktu terbaik untuk cuba produk terbaik Elldora Beauty ni. haa Kalau buat comparison dengan tablet kunyahan di luar sana, harganya lebih mahal dan sebotol cuma ada 30 biji tablet je, tahan cuma sebulan kalau makan sebiji sehari. huhu Jadi memang banyak kelebihan Snow Crystal by Elldora ni.


Elldora Beauty juga bakal melancarkan skincare dan foundation yang semestinya terbaik. Nak info dan consultation lebih lanjut, korang boleh hubungi careline yang tertera bawah ni ya :

Elldora Empire
~ Inspire Your Desire ~
Careline: 019-2271077
Instagram: Elldora Beauty HQ

7 comments:

  1. Alhamdulillah...istiqhamah ya untuk kesan yang berpanjangan...

    ReplyDelete
  2. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  3. Snow Crystal ni memang hebat, zumal pun dah try...

    ReplyDelete
  4. sempat lagi ni kalau nak consume, sebelum raya kan

    ReplyDelete